Futbol sala

El Barça es manté ferm en el pols per la lliga

Futbol sala. El conjunt blaugrana fa un bon partit a Múrcia, té a tocar el triomf però veu com la rauxa d’El Pozo li empata el duel in extremis (5-5)

El Barça ha tingut gairebé mitja lliga al sarró a Múrcia. L’equip blaugrana ha fet un bon partit, ha estat per davant en el marcador durant tot el duel però ha vist com El Pozo li empatava un 3-5 quan restaven 44 segons. Tot i l’agror que suposa que t’empatin en els instants finals, els blaugrana es mantenen a quatre punts dels murcians al capdavant de la taula.

El Barça ha fet un primer temps gairebé immaculat. Ha tingut contingut el potencial ofensiu murcià, ha sabut aprofitar les ocasions i ha sotmès El Pozo quan ha tingut la pilota. La societat Dyego-Ferrao ha donat fruits ben aviat després d’un contraatac que el primer ha resolt amb un toc suau. La segona rotació blaugrana també s’ha sentit còmode i Arthur ha traduït la bona posada en escena dels blaugrana amb el segon. El brasiler ha definit amb un gest magnífic amb l’exterior una passada molt bona de Sergio Lozano.

El Pozo, expert en sobreviure de les situacions més perilloses, ha reaccionat quan el primer temps arribava al final. Els àrbitres no han assenyalat una empenta clara sobre Joselito en un contraatac quan els murcians havien arribat a les cinc faltes i Matteus ha replicat amb l’1-2. Aleshores, el duel ha embogit: Ferrao ha respost amb el seu primer gol del duel i Álex, instants després, ha tornat a veure porteria per retallar distàncies en el marcador (2-3) just abans del descans. Massa premi per a El Pozo.

En l’inici de la represa, els blaugrana han tornat a donar una nova estocada al marcador. Sergio Lozano, en el primer córner de la segona part, ha engaltat una canonada descomunal que ha superat Fabio. Com en la primera meitat, els murcians no han donat el seu braç a tòrcer: Felipe Valerio, que estrena el seu compte particular en la temporada, ha superat Juanjo un parell de minuts després per tornar a retallar distàncies. El Barça ha tingut algun moment de dubte, el Pozo ha pitjat l’accelerador i Juanjo ha hagut d’intervenir per mantenir el tipus del seu equip. Aleshores, Ferrao ha tret el seu potencial a relluir fent el 3-5.

Restaven gairebé vuit minuts i Giustozzi ha fet jugar Miguelín de porter jugador. El Pozo no ha generat pràcticament cap jugada de perill fins que una rematada murciana, quan faltaven 44 segons, l’ha tocat amb les mans Marcenio. Els àrbitres han vist penal i Miguelín ha donat un motiu al públic local per somniar. El Barça no ha sabut defensar la darrera ocasió i El Pozo ha acabat empatant. Murcians i catalans s’han repartit els punts i el Barça es manté ferm al capdavant de la lliga.