Esquí

Queralt Castellet guanya la prova de la copa del món de migtub de Calgary

Surf de neu. La sabadellenca ha fet una gran primera ronda amb 90,25 punts, s’ha situat segona en la general, i ha sumat la quarta victòria de la seva carrera

Queralt Castellet ha tornat a mostrar que està en un gran moment de forma i ha aconseguit la victòria en la prova de la copa del món de migtub que s’ha disputat a Calgary, Canada. La sabadellenca, de 29 anys, ha aconseguit la seva quarta victòria de la seva carrera en la copa del món i s’ha situat segona en la general. Queralt Castellet, que fa uns dies va ser quarta en el mundial, ha fer una gran primera baixada i ha sumar 90.25 punts, que cap de les seves rivals ha pogut superar. La xinesa Xuetong Cai ha ocupar el segon lloc amb 88.25 punts i la tercera plaça ha sigut per la japonesa Sena Tomita amb 87.75. En la general la catalana suma 2120 punts i es segona amb 780 punts menys que Xuetong Cai.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)