Rugbi

Primer triomf de la USAP al Top 14

Rugbi. Els catalans guanyen a Montpeller després de 15 derrotes seguides (10-28) i celebren la primera victòria després del seu ascens

La USAP ha aconseguit aquesta tarda al terreny de joc del Montpeller la primera victòria de la temporada (10-28) després de 15 derrotes seguides en el Top 14. L’equip català ha començat molt fort el partit amb una marca de Jean-Bernard Pujol (0-8, minut 6) i a partir de llavors ha pogut controlar els atacs dels occitans, que s’han trobat amb una marca de penalització (10-16, 42’). A la segona part l’encert en els xuts a pals d’Enzo Selponi ha permès l’equip mantenir i augmentar la diferència.