Més esport

Djokovic i Biles, distingits com els millors del 2018

Premis Laureus. El tennista serbi obté el quart guardó i se situa a només un del sostre que marca Federer. Per a la gimnasta americana és el segon

La vintena edició dels premis Laureus, considerats els més prestigiosos del món de l’esport, ha alçat Novak Djokovic i Simone Biles com els millors esportistes masculí i femení, respectivament. Montecarlo va tornar a ser, ahir, l’escenari de la cerimònia de guardons, que va tenir com a protagonistes nombrosos noms il·lustres entre els guardonats, com ara l’atleta Eliud Kipchoge, distingit amb la fita de l’any després de rebaixar en un minut i 18 segons el rècord del món de marató l’any passat a Berlín. Tiger Woods va rebre el premi a la reaparició de l’any –el golfista va conquerir un torneig del Tour Championships després de cinc any de sequera–, mentre que Naomi Osaka va erigir-se en la primera japonesa a guanyar un Laureus. Va ser en la categoria d’esportista revelació, empesa per la seva progressió fins a arribar al número 1 del rànquing femení de tennis.

La selecció francesa de futbol, campiona en el mundial de Rússia 2018, va ser distingida com el millor equip i va frustrar les expectatives que tenia el Real Madrid d’assolir aquest reconeixement com a vencedor de l’última Champions.

“L’any passat va ser increïble. Tornar d’una lesió i guanyar Wimbledon i l’obert dels Estats Units és un fet que recordaré tota la meva vida”, va comentar Djokovic en recollir el seu quart Laureus, que el situa a només un dels cinc que té Roger Federer. Pel que fa a Simon Biles, no va poder ser present en la cerimònia, però va agrair en un vídeo la consideració per segona vegada –la primera va ser el 2017– de millor esportista femenina, avalada per les quatre medalles d’or, una plata i un bronze assolits en els últims mundials de gimnàstica artística.

LA REACCIÓ

Tornar d’una lesió i guanyar l’any passat Wimbledon i l’obert dels Estats Units ho recordaré sempre
Novak Djokovic

NAOMI OSAKA

La revelació del tennis femení és la primera japonesa a guanyar un Laureus
Esportista masculí
Novak Djokovic (tennis)
Esportista femenina
Simone Biles (gimnàstica)
Reaparició de l’any
Tiger Woods (golf)
Esportista discapacitat
Henrieta Farkkasova (esquí)
Esportista revelació
Naomi Osaka (tennis)
Millor equip
Sel. francesa de futbol
Esportista d’acció
Chloe Kim (taula de neu)
Fita de l’any
Eliud Kipchoge (atletisme)
Esperit esportiu
Lindsey Vonn (esquí)
Moment esportiu de l’any
Xia Boyu (alpinisme)
Esport pel bé
Yuwa Football
A la trajectòria
Arsene Wenger (futbol)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)