Futbol sala

FUTBOL SALA

El Barça Lassa rep el Cartagena.

L’equip d’Andreu Plaza, líder de la lliga de primera divisió, afronta la visita d’aquesta nit (21.15 h) al Palau del Cartagena –desè– advertit pel desenllaç viscut en el duel de la primera volta. Llavors, amb 1-5 al marcador a falta de 10 minuts, el rival va ser capaç de sorprendre els blaugrana i d’aconseguir un empat (5-5). “Vam aprendre la lliçó i ja sabem que toca estar concentrats sempre els 40 minuts per evitar disgustos”, comentava Adolfo al lloc web del club blaugrana. El partit significarà el retorn de Bateria al Palau per primer cop des que va sortir del Barça fa un parell de temporades. L’ala brasiler és el màxim realitzador del Cartagena amb 16 gols en 22 jornades.