Esports de muntanya

Laura Orgué deixa l’alta competició

Esquí de fons La igualadina, 10a als 30 km dels Jocs de Sotxi, s’havia especialitzat en les curses de muntanya

L’esquiadora i corredora de muntanya Laura Orgué (Igualada, 1986) ha anunciat a través de Twitter la seva retirada de l’alta competició –tot i que no definitiva–en un comunicat als seus seguidors en què admet que aquest any no té la intenció de seguir competint com fins ara. “Han estat molts anys buscant el màxim rendiment i ja fa un temps que sento que cos i ment em començar a llençar algun missatge d’avís”, escriu Orgué, que assenyala que ha arribat “l’hora del canvi”.

Orgué ha participat en tres Jocs Olímpics d’Hivern en la modalitat d’esquí de fons. El seu millor resultat va ser el 10è lloc en els 30 km dels Jocs de Sotxi el 2014. En els últims anys s’ha especialitat en la modalitat de curses de muntanya, on ha estat quatre vegades, del 2012 al 2015, vencedora de la copa del món en l’especialitat de cursa vertical. “Pot semblar un adéu definitiu, però no és gens cert. M’agrada massa el dorsal com per no tornar-me’n a penjar mai més cap”, afegeix l’esportista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)