Rugbi

L'INEF jugarà la final de la lliga femenina

Rugbi. Derrota el Complutense, líder de la lliga regular (24-26), i es jugarà el títol a Madrid contra el CRAT de la Corunya

L’INEF-l’Hospitalet es va classificar ahir per a la final de la lliga espanyola de rugbi –la primera des que els dos equips es van fusionar a la divisió d’honor–després de sorprendre en les semifinals a domicili el CR Majadahonda, el primer classificat de la fase regular (24-26). El rival en la final serà el CRAT Universidade da Corunya, que també va guanyar fora de casa l’altre favorit, el Complutense (27-28). La final es jugarà el 24 de març a Madrid.

L’equip barceloní, que va ser campió el 2016, es va dedicar a resistir durant la primera part (5-7) i en la segona va respondre cada marca de les jugadores locals amb una pròpia. Amb 24-26 en el marcador, les locals es van llançar a l’atac però les catalanes van defensar amb ordre i coratge. En l’última acció les locals van disposar d’un xut a pals per igualar el partit, però van fallar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)