Esports de muntanya

Ja és primavera a la Costa Brava

Curses de muntanya. Més de 1.200 participants en la segona edició del Trail a Palamós, en un dia radiant

Gerard Morales i Anna Altarriba en la distància Marathon, Guillaume Ducasse i Anna Comet en la Trail i Carles Paredes i Elysa Robertson en l’Express formen el palmarès de la segona edició del Trail Costa Brava, disputat a Palamós amb més de 1.200 participants que van poder gaudir del recorregut i el seu entorn i de l’alta temperatura.

La distància més llarga era la única que no tenia un recorregut circular sinó que començava a Pals, amb 2.100 metres de desnivell positiu. Blacky Homer va mirar de fer un grup al davant i, en quedar-se sol, va anar superant les diverses cales del recorregut per arribar al Port de Palamós en menys de quatre hores i mitja. Albert Ballús a 14 minuts i Dani Cazalla a menys de 20 van completar el podi. La també corredora del BUFF Manu Vilaseca va seguir el mateix patró de cursa però Anna Altarriba la va superar de seguida i va ser la vencedora amb 10 minuts de marge respecte la brasilera; segona amb cinc minuts sobre Sarah Hansson, que completava el podi femení.

Guillaume Ducasse, Rubén Hernández i Raúl Rota van ser els tres primers en la Trail, de 22 km i 800 m D+, després de marxar els tres i tenir 4 minuts d’avantatge prop de Calella, quan el recorregut deixava la part interior per tornar resseguint la costanera. Més clar va ser el triomf d’Anna Comet en la categoria femenina, seguida d’Irene Fuertes i Nicole Millar.

Carles Paredes i Elysia Robertson van guanyar la distànca més curta, amb Arnau Aranda i Jose Barros i Marili Banegas i Alba Batlle completant els podis.