Tennis taula

Sofia Xuan Zhang guanya tres títols en l’estatal absolut

Tennis de taula. La gironina del Suris Calella venç en la final individual a Zhipei Wang (Girbau Vic) per 4-0 i també s’imposa en els dobles mixtes i els dobles femenins. Marc Duran (Borges Grup Vall) perd la final masculina contra l’andalús Álvaro Robles per 4-1

Sofia Xuan Zhang s’ha convertit en l’estrella de l’estatal absolut que s’està disputant a Guadalajara al guanyar tres títols en només tres hores, l’individual, el de dobles femenins i el de dobles mixtes. La jove jugadora del Suris Calella, de 19 anys, ha guanyat per primera vegada el títol individual absolut després que fos finalista en l’edició del 2017. En la final individual la gironina ha superat per 4-0 (11-5, 12-10, 11-9, 18-16) a la xinesa nacionalitzada Zhipei Wang (Girbau Vic) que tot i el resultat final ha oposat molta resistència. La campiona dels dos darrers anys, Gàlia Dvorak (CN Mataró) s’ha quedat en la semifinal i s’ha emportat la medalla de bronze.

Sofia Xuan Zhang ha començat a disputar finals a les quatre de la tarda i a finalitzat la jornada a les set del vespre. En la primera final del dia, la de dobles mixtes, ha fet parella amb Carlos Caballero (Burgos) i han guanyat el títol al superar per 3-0 a Zhipei Wang (Girbau Vic) i Jorge Ausin (Burgos). Una de les dues medalles de bronze ha sigut per Gàlia Dvorak i Xavier Peral, del CN Mataró que han sigut eliminats en la semifinal.

Tot seguit la gironina ha fet parella amb la granadina Ana Garcia (Girbau Vic) en els dobles femenins i també s’ha emportat el títol. Han guanyat la catalana Clàudia Caymel (Girbau Vic) i Paula Bueno (Linares) per 3-1. Una de les dues terceres places del podi ha sigut per les catalanes Alba Fernández (Suris Calella) i Sara Ballester (Falcons Sabadell Smatsa), que han estat derrotades en la semifinal i s’han emportat la medalla de bronze.

Segona posició

Marc Duran ha lluitat pel títol individual masculí però ha perdut la final i com en l’edició de l’any passat s’ha emportat la medalla de plata. El jugador del Borges Grup Vall ha estat derrotat per l’andalús Álvaro Robles (Independent) que s’ha imposat per 4-1.

Joan Masip (Borges Grup Vall) i Javier Soria (Cambanos) han lluitat pel títol en la final de dobles masculins però s’han hagut de conformar amb la medalla de plata. Han perdut per 3-1 contra Endika Díez (Leka Enea) i Álvaro Robles (Independent), després d’haver guanyat el primer joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)