Futbol sala

El Barça goleja i marca fins i tot el porter

BARÇA 6 PARRULO 0

BARÇA LASSA:Juanjo, Boyis, Dyego, Adolfo i Ferrao –equip inicial–; Leo Santana, Roger, Sergio Lozano, Rivillos, Arthur i Joselito.O PARRULO FERROL:Chemi, Attos, Bermusell, Rubí Lemos i Adri –equip inicial–; Diego Núñez, Miguel, Moreno i Rubí López.GOLS:1-0 (14’) Arthur. 2-0 (18’) Sergio Lozano, de doble penal. 3-0 (26’) Adolfo. 4-0 (28’) Adolfo. 5-0 (32’) Ferrao, de penal. 6-0 (40’) Juanjo.ÀRBITRES:N. Juan i D. Martínez. targeta groga a Moren, Diego Núñez i Adri.INCIDÈNCIES:El Barça va oferir la copa d’Espanya a la seva afició.COMENTARI:El Barça Lassa es va retrobar amb la victòria i va golejar l’O Parrulo Ferrol. Li va costar marcar el primer gol però en la segona meitat va sentenciar contra un equip que va intentar jugar amb porter jugador durant molts minuts sense encert. En l’últim minut el porter Juanjo va marcar de porteria a porteria i sense porter visitant sota els pals. Mario Rivillos va tornar a jugar després de vuit mesos i mig lesionat.