Rugbi

Gal·les venç l’anterior campió, Irlanda, i guanya el Sis Nacions

Rugbi. En la darrera jornada s’ha imposat per 25-7, s’ha assegurat el primer lloc i ha aconseguit el Grand Slam, ja que ha derrotat a tots els seus rivals

Gal·les ha guanyat invicte el Sis Nacions al derrotar en la darrera jornada al campió de l’any passat, Irlanda, per 25-7. El gal·lesos han derrotat a tots els seus rivals i s’han adjudicat també el Grand Slam. El títol ha arribat abans que es disputes el darrer partit entre Anglaterra i Escòcia, on els anglesos podien optar al primer lloc si Gal·les hagués fallat.

El conjunt gal·lès no guanyava el Sis Nacions des de l’any 2013, i des del 2012 no aconseguia el títol i el Grand Slam plegats. Els últims títols s’els havien repartit Irlanda i Anglaterra. L’any passat Gal·les havia ocupat la segona posició. Aquest és el 27è títol de Gal·les en el Sis Nacions i està a només un dels que té Anglaterra.

En l’altre partit de la jornada que havia finalitzat França ha superat a Itàlia a domicili per 14-25. Els italians han ocupat la darrera posició de la taula sense cap victòria i han tornar a emportar-se la cullera de fusta que és dona a l’equip que no guanya cap partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)