Esports de muntanya

La selecció catalana participa en l’Arctic Snowshoe Race

Raquetes de neu. Serà l’última prova de la campanya europea de l’equip de la FEEC, que a l’estiu es desplaçarà a l’hemisferi sud per participar en la Copahue Extremo

La selecció catalana de raquetes de neu disputa el cap de setmana que ve la seva última prova de la campanya europea. Sílvia Zúñiga (CE Pontsicà), Laia Aguilar (CE Calldetenes), Marc Traserra (CE Voltreganès ARS) i Eduard Hernández (AE Matxacuca), acompanyats del tècnic Just Sociats, es desplaçaran a Tromsø (Noruega) per participar dissabte en l’Arctic Snowshoe Race. La prova tindrà 8 km de recorregut i un desnivell positiu de 470 m fins al cim de Rødtind.

La selecció catalana dela FEEC ha participat aquest hivern en dues proves. Es va estrenar en la Chasseralienne, a Suïssa, on Sílvia Leal i Marc Taserra van aconseguir la victòria i Laia Aguilar, el segon lloc. La segona cursa va ser la CiaspDolomitica, a Itàlia, amb victòria d’Eduard Hernández i segon lloc de Marc Toda.

Després de la prova noruega, la selecció catalana es prendrà un descans fins al mes d’agost, en què té previst viatjar a l’hivern austral per participar en la Copahue Extremo, a l’Argentina, una cursa de trams mixtos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)