Treballada victòria a Osca

Handbol. El Fraikin BM Granollers supera un rival directe i recupera momentàniament el quart lloc en espera que es completi la jornada de lliga

bada OSCa 24 granollers 28

BADA OSCA:Gómez Lite; Carmona (3), A. Pérez (2), Ostojic (3), Mota (1), Carró (3), Félez –set inicial–; Arguillas (p.s.), Val, Camas, O. García (5, 2 p.), Mira (1), Marcelo (5), Malo i Bonanno (1).FRAIKIN BM GRANOLLERS:Guàrdia; Valera (4), Figueras (3), Oswaldo (4), Adrià Martínez (1), Gassama (1), A. García (9) –set inicial–; M. García, Ferrer, Sáez (2), Rakocija (1) i Márquez (3).PARCIALS:4-2, 5-4, 5-8, 6-10, 9-11, 10-15; 12-17, 15-19, 16-21, 20-24, 22-24 i 24-28.ÀRBITRES:Iniesta i Muro. Exclusions: Carró (36’) i Mota (48’), per l’Osca; i M. García (32’), Márquez (41’) i Gassama (50’), per part del Granollers.

El Fraikin BM Granollers va obtenir una treballada victòria contra un rival directe, el Bada Osca, que li permet col·locar-se momentàniament en quart lloc, altre cop en places europees, en era que es completi la 23a jornada de la lliga Asobal.

En la primera meitat, la sòlida defensa vallesana i la inoperància local –l’Osca va estar 14 minuts sense veure porteria– vanpermetre que l’equip d’Antonio Rama arribés a la mitja part amb 5 gols de renda (10-15). Després de la represa, l’intercanvi de cops va afavorir els interessos del conjunt granollerí, que mantenia la iniciativa amb diferències que oscil·laven entre els 3 i els 6 gols. L’Osca, però, no es va donar per vençut. Les accions de Marcelo van donar ales al seu equip (24-25), però el Granollers va saber recuperar el rumb per rematar la feina en el tram final.