Hoquei sobre herba

El Polo i l’Egara no fallen i se citen en una semifinal catalana a Madrid

Hoquei sobre herba. Els barcelonins golegen el Terrassa (5-1), els ratllats fan caure l’amfitrió (1-3) mentre que l’Atlètic, que ha vençut el Junior amb autoritat (3-1), es veurà les cares amb el Jolaseta en l’altra banda del quadre

El Polo i l’Egara es veuran les cares demà en una semifinal amb regust a final. De fet, els dos equips es van enfrontar en la final de la copa del Rei disputada l’any passat a València. Aleshores, triomf d’un conjunt ratllat que ha eliminat el Club de Campo per tercera vegada consecutiva en els quarts de la competició del KO. La victòria d’aquesta edició, a més, ha estat el clar exemple de què és el conjunt que dirigeix Pacho Keenan. Un equip que ha mostrat punteria quan ho precisava i s’ha sentit molt còmode defensant dins l’àrea les escomeses del potencial ofensiu madrileny. Els locals han generat una infinitat de penals córner però entre un Quico Cortès incommensurable i la defensa els han refusat. Tot i això, l’anglès Kinder ha pogut empatar el duel però, els egarencs han reaccionat amb dues llambregades ofensives, nodrint-se dels errors madrilenys. Pepe Romeu, que ha fet un partit sensacional, ha fet el segon de penal córner i Xavi Gispert, la sentencia mentre que l’1-0 l’ha firmat Pol Torres en una jugada per banda dreta de Miquel Espí. “Hem de millorar. No ens poden generar tan com ho ha fet el Club de Campo. Els primers minuts són el camí a seguir”, ha sentenciat el porter de l’Egara, Quico Cortès, després del duel.

Els ratllats es veuran les cares amb el Polo, que ha superat el Terrassa sense miraments. Els barcelonins, amb la lliçó apresa de la temporada passada en què van patir de valent i van necessitar els shoo-out per eliminar-los, han sortit al camp molt forts i s’han posat per davant ben aviat amb dues dianes gairebé consecutives. Marc Miralles, des del penal córner, ha retallat distàncies però ha estat un miratge perquè el Polo ha fet més gran l’estrip en el segon període. Borja Llorens ha fet el tercer i el Polo ha matat el partit sobre la botzina de la mitja part. En la represa, els barcelonins han acabat posant la cirereta amb el cinquè.

En l’altra banda del quadre, l’Atlètic Terrassa s’ha imposat al Junior en un dels grans duels dels quarts de final. Els terrassencs han sabut mantenir fins ben entrat el darrer quart el gol matiner de Santi Ibanyez. En un darrer període en què ha passat de tot, els terrassencs han fet el 2-0, mitjançant Dani Malgosa, que ha culminat una gran acció ofensiva. Però, la rèplica del Junior ha estat molt ràpida i efectiva: Marc Serrahïma ha retallat distàncies i ha tornat a generar expectatives a un equip que ho ha acabat intentant amb porter jugador. Mai s’ha sentit còmode el Junior sobre el terreny de joc tot i tenir les seves opcions. L’Atlètic, però, s’ha sabut defensar bé. A més, el jugador santcugatenc Frank Di Mercurio ha vist una groga que ha condicionat molt el seu equip ens la voràgine dels instants finals. A porteria buida, l’Atlètic ha sentenciat amb un gol d’Alan Andino i el Junior ja encadena dos anys consecutius perdent a les primeres de canvi. “Ens ha costat tot i dominar. Estem molt satisfets i ens mereixem la victòria”, ha considerat Dani Malgosa, un dels golejadors terrassencs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)