Hoquei sobre herba

El Junior i el Polo segueixen el guió

Hoquei sobre herba. Les santcugatenques, que han necessitat els shoot-out per superar un combatiu CD Terrassa, es veuran les cares en le semifinals de la copa de la Reina amb un Polo que s’ha cruspit la Real Sociedad

El Junior i el Polo repetiran aquest dissabte (15h) les semifinals de la copa de la Reina de l’any passat. Els dos equips més en forma de l’hoquei sobre herba català han complert el guió establert i han eliminat el CD Terrassa i la Real Sociedad en els quarts de final, respectivament. Els santcugatenques, que s’han avançat amb un gol matiner d’Stefy Piris no ha sabut agafar marge en el marcador i no s’han sentit mai còmodes sobre el terreny de joc. En el segon període, les terrassenques han fet la igualada i llavors el marcador no s’ha mogut. Julia Strappato ha fet el gol de l’empat. El Junior ha tingut les seves opcions però els jugadores de Joan Vidal no han estat encertades en el penal córner. Només els shoot-out han pogut desfer les taules i allà la jove portera Clara Pérez ha estat determinant. “Els he treballat molt durant molt de temps i ha donat el seus fruits. Estic contenta per l’equip”, ha comentat la portera santcugatenca després de debutar avui en una copa de la Reina. Els gols de Marta Grau, Berta i Mariona Serrahima en la tanda han estat també decisius.

De la seva banda, el Polo ha passat menys angúnies. Les barcelonines han sentenciat molt aviat el duel amb el seu trident ofensiu dirigint el recital. Marta Segú, Isa Zaldúa i Marlies Verbruggen han vist porteria en els dos primers quarts. “Hem sortit a mossegar, hem estat ambicioses i tot ens ha anat de cara. Per això, el resultat ha estat aquest”, ha comentat Segú després del duel. La mateixa davantera ha fet el quart, Sofi Laurito ha fet el cinquè i Sofi Darnay ha tancat la golejada d’stroke. El Polo i el Junior es veuran les cares en una de les semifinals mentre que el Club de Campo i el Taburiente disputaran l’altre duel. Les canàries han superat el San Pablo Valdeluz mentre que les madrilenyes han vençut un combatiu Atlètic Terrassa. Un gol a les acaballes de segon període de Maria Torrent ha tornat a donar vida a les terrassenques després de les dues primeres dianes locals (2-1). Ha estat un miratge, però, per a un equip molt jove que s’havia pres la copa com un premi i que marxa de Madrid amb el cap ben alt. El Club de Campo, gran favorit, ha acabat guanyant per 4 gols a 1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)