Hoquei sobre herba

Pocs ho tenen fàcil en la copa

Hoquei sobre herba. L’Egara i l’Atlètic superen amb un esforç titànic els duels dels quarts per al títol masculí i el Junior ho passa magre contra el CD Terrassa per ser a les semifinals femenines

La copa sempre estreny les diferències entre els equips i ningú no ho té fàcil. Ni el Polo, que va superar (5-1) el Terrassa i va demostrar tenir la lliçó apresa de la temporada passada, en què va necessitar els shoot-out pe superar el mateix rival. La bona posada en escena dels barcelonins es va traduir en dos gols matiners que ja van encarrilar el duel. Es veuran les cares amb l’Egara avui (13h) en la reedició de la final de l’any passat a València. Els ratllats van superar (1-3) els amfitrions, el Club de Campo, fent gala de les seves virtuts: afinant la punteria en els moments clau i saben defensar, gràcies un Quico Cortès estel·lar, el potencial local.

També va necessitar un gran esforç l’Atlètic, que va saber controlar sempre un Junior incòmode. Santi Ibanyez, Dani Malgosa i Alan Andino van fer els gols del triomf de l’equip groc (3-1), que s’enfrontarà amb el Jolaseta basc en el primer partit de la jornada d’avui (11 h).

Qui va patir més per complir els pronòstics en la copa de la Reina va ser el Junior, que, tot i avançar-se amb un gol matiner, va necessitar els shoot-out i una excel·lent actuació de la debutant Clara Pérez per accedir a les semifinals. El Polo va golejar (6-0) la Real Sociedad oferint una gran versió del seu trident ofensiu –Marta Segú, Marlies Verbruggen i Isa Zaldúa–, mentre que l’Atlètic no va poder fer res contra el totpoderós Club de Campo. El gol de Maria Torrent a les acaballes del segon temps va donar vida a un equip terrassenc que torna de Madrid amb el cap ben alt tot i perdre (4-1). Les madrilenyes tancaran la jornada d’avui (17h) amb el Taburiente canari per a un lloc a la gran final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)