Ciclisme

Cinc vencedors de grans voltes, a la sortida

Volta a Catalunya. Entre Valverde, Quintana, Froome, Aru i Simon Yates sumen onze edicions de Tour, Giro o Vuelta

Els equips de la Volta a Catalunya, que comença demà a Calella, van confirmant les seves principals figures per a la cita catalana. Hi haurà cinc guanyadors de grans voltes que entre tots plegats n’han guanyat onze: Chris Froome (Sky), quatre edicions del Tour, una de la Vuelta i una del Giro; Alejandro Valverde (Movistar), una de la Vuelta; Nairo Quintana (Movistar), una de la Vuelta i una del Giro, i Simon Yates (Mitchelton-Scott) i Fabio Aru (Emirates), amb una Vuelta al seu palmarès cadascun. A més, hi haurà altres ciclistes que ja saben què és guanyar la general de la Volta, com Richie Porte (Trek-Segafredo) i Dan Martin (Emirates).

D’entrada la cita sembla plantejar-se com un duel Movistar-Sky amb previsible resolució als Pirineus. Per lluitar contra el duet Froome-Bernal, l’equip navarrès disposa de Nairo Quintana, que ja es va deixar veure en la París-Niça; Valverde, defensor del títol, l’equatorià Richard Caparaz –revelació del Giro del 2018– i Marc Soler, que ha plantejat el curs anant de menys a més per arribar al Tour en el millor estat de forma possible. Tot i el possible domini dels dos grans equips de pilot, també s’ha de tenir en compte el Mitchelton, que hi ha inscrit els dos germans Yates i l’altre seu gran escalador. Chaves. Els altres equips hi porten bons líders però sense un bloc tan temible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)