Més esport

Ari Sánchez i Ale salazar cauen amb orgull en la final de WPT de Marbella

Pàdel.

La reusenca Ari Sánchez i la madrilenya Ale Salazar han perdut aquest migdia la final del Marbella Master, la primera prova del circuit World Padel Tour 2019, davant de la canària establerta a Sant Cugat Marta Marrero i la madrilenya Marta Ortega: 4-6, 6-1 i 6-4 en dues hores i 47 minuts. Les dues parelles de nova formació que s’estrenaven en el circuit han protagonitzat una final aferrissada i de nivell. La primera experiència de la reusenca i la madrilenya en l’alt nivell ha estat molt positiva i fa albergar esperances d’una gran temporada. Sánchez, campiona a Santander en la prova inaugural del 2017 al costat de Marta Ortega –les guanyadores més joves de la història de la competició–, va ser la primera catalana que va obtenir un títol en el circuit mundial –la segona va ser Lucía Sainz–i buscava la seva segona corona.

En nois, els números 1, els argentins Sanyo Gutiérrez i Maxi Sánchez han derrotat els andalusos Paquito Navarro i Juan Lebrón –nova parella que farà parlar molt– per 6-1 i 7-6. La segona prova dels WPT 2019 es jugarà a Logronyo del 9 al 14 d’abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)