Tennis

El compte enrere del Godó

Tennis. Els organitzadors del Barcelona Open Banc Sabadell i els periodistes fan la tradicional trobada a menys d’un mes de la gran cita

El RCT Barcelona va ser ahir l’escenari de la tradicional trobada entre membres de l’organització del Barcelona Open Banc Sabadell, directius de l’entitat bancària, el patrocinador principal del torneig, i integrants de l’Associació de Periodistes de Tennis (APT), a menys d’un mes de la gran cita, del 20 al 28 d’abril. El director esportiu del torneig, Albert Costa, no va poder afegir cap novetat a la llista que ja va fer pública fa quinze dies en l’acte de presentació a l’ajuntament, però no va descartar alguna sorpresa d’última hora, com ha passat en les edicions anteriors. El nou president del RCT Barcelona, Jordi Cambra, es va referir al torneig com “la festa major del tennis” i va recordar el premi que l’organització havia rebut el 2018 com a millor servei de premsa al circuit de l’ATP.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)