Natació

Mireia Belmonte afronta el campionat d’Espanya Open com un repte

Natació. L’estatal es disputa en els propers cinc dies a la piscina Can Llong del CN Sabadell i els participants buscaran fer les mínimes pel mundial d’aquest estiu

La campiona olímpica i mundial, Mireia Belmonte, serà la gran estrella del campionat d’Espanya Open que es disputa a partir de demà i fins dimecres a la piscina Can Llong del CN Sabadell. En la presentació del campionat que s’ha fet aquest migdia la badalonina ha explicat que afronta amb energia aquest any preolímpic i que l’objectiu és el mundial de l’estiu que es farà a Gwangju (Corea del Sud). En aquests propers cinc propers dies tots els participants en l’estatal buscaran fer les marques mínimes per poder-hi participar, i Mireia Belmonte ho intentarà en sis proves: 400, 800 i 1.500 m lliure, 200 i 400 m estils i 200 m papallona.

Mireia Belmonte ha afirmat en la presentació: “Ara els meus reptes son aquests cinc dies i després ja veurem. Vull estar entre les millors en el mundial d’aquest estiu i donar guerra l’any vinent”. La badalonina també ha comentat que te ganes que comenci l’estatal i ha explicat que ja porta tres mesos entrenant, que no te problemes físics i que dia a dia va progressant.

El director tècnic de la Federació Espanyola de Natació, Albert Tubella, ha recordat que els requisits establerts per anar al mundial són exigents. No només s’ha de fer la mínima, si no que s’ha de fer en les eliminatòries, les semifinals o la final, i ocupar una de les dues primeres posicions del podi per aconseguir el bitllet mundialista directe. Tubella també ha comentat que és un bon moment per veure com està l’equip a poc més d’un any dels Jocs Olímpics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)