Handbol

Brillant triomf d’equip

Handbol. El Fraikin Granollers es classifica per a la semifinal en derrotar l’Ademar. Aquesta tarda es jugarà l’accés a la gran final contra un sorprenent Liberbank Conca

ADEMAR 23 GRANOLLERS 31

ABANCA ADEMAR LLEÓ:Biosca, Mario López (2, 1p), Simonet (4), Vieyra (2), Jaime Fernández, Mosic i Pesic (2) –set inicial–; Slavic (p.), Juanín García (3, 1p), Carou, Ligetvari, David Fernández (3), Acacio (2), Gonzalo Pérez (1), Carrillo (3) i Rodrigo Pérez (1).FRAIKIN GRANOLLERS:Almeida, Marc García, Ferrer, Oswaldo (5), Adrià Martínez, Gassama (3) i Antonio García (6, 1p) –set inicial; Guàrdia (p.), Varela (1), Figueras (6, 2p), Rakocija (2), Sáez (1), Márquez (6), Tarrafeta i Franco (1).PARCIALS CADA CINC MINUTS:2-1, 4-5, 6-9, 8-12, 11-13 i 13-16 (descans), 15-18, 15-21, 18-25, 19-27, 21-29 i 23-31.ÀRBITRES:J.M. Iniesta i G. Muro. Van excloure Simonet de l’Ademar i Sáez i Popovic, del Granollers.

El Fraikin Granollers es va classificar brillantment per a la semifinal de la copa en derrotar l’Abanca Ademar de Lleó per 23-31. El conjunt vallesà va fer un partit molt complet, amb els dos porters –Cèsar Almeida i Marc Guàrdia– molt encertats sota els pals, una defensa molt sòlida i molta efectivitat en l’atac.

Els primers minuts de la semifinal van ser anivellats i amb alternatives, però a partir del minut 10 el Granollers es va anar distanciant en el marcador, i en el minut 17 es va situar amb cinc gols d’avantatge (6-11). Al descans s’hi va arribar amb un marcador més ajustat, 13-16.

En la segona meitat, l’encert golejador dels vallesans va tornar a eixamplar la diferència en el marcador i es va arribar al màxim avantatge de nou gols en el minut 51, amb el 19-28. Antonio García, Alejandro Márquez i Adrià Figueras van ser molt efectius al davant, i tots tres van anotar sis gols. L’entrenador Antonio Rama va poder donar minuts de descans a alguns homes importants de l’equip de cara al partit de la semifinal que es jugarà aquesta tarda (17 h). El rival del Fraikin Granollers serà el Liberbank Conca, que va sorprendre el Bidasoa d’Irun i el va eliminar guanyant-lo per 33-36.

EL PROTAGONISTA

L’equip ha entès molt bé quin era el camí, i amb aquesta extramotivació portada al límit
Antonio Rama
ENTRENADOR DEL GRANOLLERS
La clau ha estat aquesta arrencada que hem tingut; penso que ha sigut una energia desbocada i ben focalitzada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)