El Granollers topa amb un mur

Handbol. L’equip vallesà ensopega amb la defensa i el porter del Conca, i diu adeu a la copa

conca 26 granollers 22

LIBERBANK CONCA:Maciel; Natan Suárez (3), Montoro (4), Mendoza (1), Ponciano (1), Doldán (2), S. López (5); Ramírez (p.s.), Dutra (4), Baronetto (3), H. López (1), Moscariello (1), Nolasco, Río (1 p.) i Taravilla.FRAIKIN BM GRANOLLERS:Guàrdia; Gassama (6), Oswaldo, Valera (1), A. García (5), Martínez (1), Figueras (4, 1 p.); Almeida (p.s.), M. García, Ferrer, Sáez (3), Rakocija, Tarrafeta, Popovic, Sergi Franco i Márquez (2).PARCIALS:2-3, 4-3, 9-4, 11-6, 15-8 y 17-10; 19-11, 21-13, 22-17, 24-19, 24-21 i 26-22.ÀRBITRE:García Mosquera y Rodríguez Rodríguez. Exclusions: Ponciano, Nolasco (2), Montoro (2), i Moscariello, del Conca; i a M. García (2) i Popovic (2), del Granollers,

El Fraikin BM Granollers va dinamitar bona part de les possibilitats d’accedir a la final de copa en una pèssima primera meitat (17-10). L’equip granollerí no va trobar la fórmula per superar la fèrria defensa del Conca, amb un Leonel Maciel incommensurable sota els pals, i va facilitar la feina del rival, molt efectiu tant en els contraatacs com en estàtic.

El guió no va variar en els primers deu minuts després de la represa (21-13). Amb aquest panorama, Antonio Rama va jugar les últimes cartes i va ordenar atacs amb set jugadors, amb Popovic i Figueras, ahir molt ben defensat, com a pivots. La persistència granollerina va anar guanyant terreny al rival, però la remuntada es va acabar amb el parcial de 24-21, a cinc minuts del final. El Conca va saber resistir i a més de la seva primera final es va guanyar la plaça per a la copa EHF perquè l’altre finalista serà el Barça, que ja té un lloc en la lliga de campions.

LES REACCIONS

El problema no han estat els últims minuts, en què no hem pogut culminar la remuntada, sinó tot el que portàvem en la primera meitat, en hem comès moltes errades