Atletisme

Galimany fa la mínima per al mundial

Atletisme. La vallenca és vuitena a la marató de Rotterdam amb la segona millor marca catalana de tots els temps (2h30:14)

L’atleta vallenca Marta Galimany ha completat aquest matí la marató de Rotterdam en 2h30:14, la segona millor marca catalana de tots els temps i mínima per al campionat del món d’aquest a Doha (Qatar). La catalana ha estat la vuitena i ha millorat de gairebé quatre minuts la seva millor marca (2h34:16), obtinguda a Berlín el 2017. La fondista catalana s’ha quedat a poc més d’un minut del rècord de Catalunya, que manté des del 1996 Maria Luisa Muñoz (2h28:58) en la seva victòria en la marató de Sevilla. En el rànquing espanyol de tots els temps Galimany és col·loca en el 10è lloc. La fondista catalana, plata en la mitja marató dels Jocs Mediterranis de Tarragona, ja va disputar el campionat d’Europa a Berlín el 2018.

L’atleta de Sòria Dani Mateo també ha aprofitat les bones condicions del circuit holandès per fer la mínima per al mundial (2h10:53) en la seva primera marató. El vencedor absolut ha estat el kenyà Mangus Kipserem, que ha fet un nou rècord de la prova (2h04:11).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)