Ciclisme

Alberto Bettiol trenca els pronòstics a Flandes

Ciclisme. El jove italià guanya la seva primera cursa en una de les clàssiques més dures del calendari deixant amb un pam de nas els favorits

L’italià Alberto Bettiol (25 anys), de l’equip EF First Education –amb seu a Girona–, ha fet trossos els pronòstics a la volta a Flandes, un dels sis monuments del ciclisme mundial, i ha obtingut la seva primera victòria com a professional amb una exhibició de resistència en els quilòmetres finals. Bettiol ha atacat els favorits en la pujada a Oude Kwaremont, just abans de la temuda pujada al Paterberg, i amb pocs segons n’ha fet prou per posar el plat gros en els últims 15 quilòmetres i volar, amb vent a favor, cap a la meta d’Oudennarde.

Peter Sagan, Greg van Avermaet, Mathieu van der Poel, Michael Matthews i Oliver Naesen, entre d’altres, s’han atac constament entre ells en el grup perseguidor i això ha donat ales al vencedor, el primer italià que s’imposa a Flandes des de la victòria el 2007 d’Alessandro Ballan. Fins ara el millor resultat del jove italià en una gran clàssica va ser el sisè lloc del 2017 a Sant Sebastià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)