Tennis

Grigor Dimitrov jugarà convidat el Barcelona Open Banc Sabadell

Tennis.

El tennista búlgar Grigor Dimitrov tampoc faltarà a la cita del Barcelona Open Banc Sabadell i, gràcies a la invitació que ha rebut de l’organització del torneig, se suma a un cartell farcit d’estrelles encapçalat pel defensor del títol, Rafael Nadal. Dimitrov, que va ocupar el lloc número 3 del rànquing mundial fa tot just un any i mig, participarà en el torneig del Reial Club Tennis Barcelona per cinquena vegada. En 2018 va disputar els quarts de final i va caure davant Pablo Carreño.

La presència d’un tennista del talent de Dimitrov enriqueix de forma considerable el quadre del torneig, que pot presumir d’haver reunit quatre top-10 (a més de Nadal, Dominic Thiem, Kei Nishikori i Stefanos Tsitsipas), altres quatre top-20 (Karen Khachanov, Daniil Medvédev, Fabio Fognini i Denis Shapovalov) i la totalitat de les futures estrelles que encapçalaran les llistes mundials en un futur no molt llunyà: Alex de Miñaur, Frances Tiafoe i Felix Auger-Aliassime.

Dimitrov, que acaba de reaparèixer a Miami després del descans obligat després de lesionar a l’espatlla dreta a l’Obert d’Austràlia, on va disputar la quarta eliminatòria davant Tiafoe, és als seus 27 anys un dels jugadors més apreciats del circuit. Ha guanyat vuit títols ATP, entre ells el de les finals Nitto ATP a Londres (2017) i el del Masters 1.000 de Cincinnati, i és un dels pocs jugadors que compten en el seu palmarès amb triomfs en les tres superfícies: terra batuda, herba i pista dura.

Encara que segueix amb el veneçolà Dani Vallverdú com a entrenador oficial, en algunes de les seves aparicions, com la de l’últim Obert d’Austràlia, Dimitrov és aconsellat per l’exnúmero 1 mundial André Agassi, amb el qual, com ha manifestat reiteradament, li agradaria compartir bastants més setmanes al any viatjant pel circuit. El tennista búlgar va debutar al Barcelona Open Banc Sabadell el 2008, amb 16 anys. En la present temporada només ha disputat tres tornejos i la seva inactivitat forçada li ha fet retrocedir en el rànquing ATP. Avui ocupa el lloc 29è de la llista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)