Ciclisme

Schachmann troba or a Estibaliz

Ciclisme. Aconsegueix la seva segona victòria en la tercera etapa, reforça el lideratge i es beneficia de les caigudes de Kwiatkowski, Thomas i Alaphilippe a 5 km de la meta

Maximilian Schachmann (Bora) ha aconseguit la seva segona victòria en la Volta al País Basc en imposar-se en l’esprint de la tercera etapa, que ha tingut 191,4 km entre Sarriguren i Estibaliz. El corredor alemany reforça no només el lideratge de la general, sinó que també es beneficia de la caiguda massiva que hi ha hagut a 5 km de la meta, que ha afectat, entre d’altres, alguns dels favorits a la victòria final, com ara Michal Kwiatkowski i Geraint Thomas, tots dos de l’equip Sky, i Julian Alaphilippe (Quick Step), vencedor de la segona etapa.

L’etapa ha tingut una llarga escapada de fins a vuit corredors, reduïda a sis integrants a menys de 20 km de la meta. Amb només 40 segons de marge respecte del pilot, la fuga ha acabat neutralitzada i els equips han treballat per situar els seus velocistes. Mikel Landa (Movistar) ha saltat a 500 m de la meta, però Schachmann l’ha superat per la dreta i a 100 m de l’arribada ja tenia un cos d’avantatge, marge suficient per assegurar-se la victòria.

Demà es disputarà la quarta etapa, que tindrà un recorregut de 163,6 km entre Vitòria i Arrigorriaga.

3a etapa (191,4 km)
1r Max. Schachmann (Bora) 4h47:47
2n Diego Ulissi (Team Emirates) m.t.
3r Enrico Battaglin (Katuixa) m.t.
4t Marc Hirschi (Sunweb) m.t.
5è Ion Izaguirre (Astana) m.t.
General
1r Max. Schachmann (Bora) 8h34:31
2n Ion Izaguirre (Astana) a 0:23
3r Patrick Konrad (Bora) m.t.
4t Daniel Martínez (EF) a 0:38
5è Daniel Martin (T. Emirates) a 0:39
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)