El Sant Andreu perd i jugarà pel tercer lloc de la copa LEN

Waterpolo. L’Ekipe Orizzonte italià l’ha derrotat per 12-8 en la semifinal de la final a quatre. El parcial de 4-0 en el primers cinc minuts ha sigut insuperable

El CN Sant Andreu jugarà pel tercer lloc de la final a quatre de la copa LEN al perdre en la primera semifinal per 12-8 contra l’Ekipe Orizzonte italià. Les barcelonines han encaixat un 4-0 en els primers cinc minuts del primer quart i ja no han pogut remuntar aquesta desavantatge. La seva lluita i la seva entrega han mantingut els següents tres períodes anivellats. Després del 4-1 del primer quart s’ha arribat al descans amb un 6-3 i un parcial empatat (2-2). En el tercer període les italianes han guanyat el parcial amb un 3-2 (9-5) i en el darrer quart ha tornat a ser anivellat amb un parcial de 3-3 per situar el definitiu 12-8 en el marcador.

En el Sant Andreu ha destacat Brigitte Sleeking que ha marcat quatre gols, mentre que Paula Crespí, n’ha aconseguit tres, dos d’ells de penal. Ha completat l’atac Sílvia Morell amb un gol.

El partit pel tercer i quart lloc de la copa LEN es jugarà demà a les dotze del migdia. El rival del Sant Andreu serà el perdedor de la segona semifinal entre Kinef Kirixi rus, l’amfitrió, i l’UVSE Budapest hongarès que s’està disputant aquesta tarda.