Perd i jugarà pel tercer lloc de la LEN

Waterpolo. El CN Sant Andreu encaixa un 4-0 en els primers minuts i no pot superar l’Ekipe Orizzonte

ORIZZONTE 12 SANT ANDREU 8

EKIPE ORIZZONTE:Gorlero, Ioaninou (1), Garibotti (2), Bianconi (2), Aiello (2), Spampinato, Palmieri (2), Marletta (2), Van der Sloot (1), Koolhass, Riccioli, Santapaola i Condorelli.CN SANT ANDREU:Maria Elena Sánchez, Peña, Gual, Luque, Morell (1), Ariño, Jackovich, Sleeking (4), Palacio, Keuning, Crespí (3), Paula Sánchez i NIeto.PARCIALS:4-1, 2-2, 3-2 i 3-3.ÀRBITRES:Haentschel (Alemanya) i Dutilh-Dumas (Holanda). Van excloure definitivament a Bianconi.

El CN Sant Andreu jugarà pel tercer i el quart lloc de la final a quatre de la copa LEN després de perdre la primera semifinal per 12-8 contra l’Ekipe Orizzonte italià. Les barcelonines van encaixar un 4-0 en els primers cinc minuts del primer quart i ja no van poder remuntar aquest desavantatge. La seva lluita i la seva entrega es van mantenir en els següents tres períodes, que van ser anivellats. Després del 4-1 del primer quart es va arribar al descans amb un 6-3 i un parcial empatat (2-2).

En el tercer període les italianes van incrementar una mica més la seva avantatge guanyant el parcial amb un 3-2 (9-5). El darrer quart va tornar a ser anivellat, amb un parcial de 3-3, i el marcador definitiu es va situar en el 12-8.

En el Sant Andreu va destacar Brigitte Sleeking, que va marcar quatre gols, i Paula Crespí en va aconseguir tres, dos de penal. Va completar el llista de golejadores Sílvia Morell amb un gol.

El rival del Sant Andreu en el partit pel tercer i el quart lloc serà el Kinef Kirixi rus, l’amfitrió, que va perdre per 8-10 en la segona semifinal contra l’UVSE Budapest hongarès. El partit es jugarà avui a les dotze del migdia.

El Barceloneta vol la final a vuit

L’Atlètic Barceloneta es classificarà per a la final a vuit de la lliga de campions masculina si aquest migdia (12:30 h) guanya el Dinamo de Moscou. Els mariners s’asseguraran estar entre els quatre primers del seu grup si vencen el cinquè classificat. En aquestes tres jornades que resten per acabar la fase regular, el Barceloneta encara aspira a ser segon de grup. L’equip rus està en bona ratxa i ha guanyat els tres darrers partits que ha disputat.