El Sant Andreu perd contra el Kirixi (11-15) i acaba quart la copa LEN

Waterpolo.

El Sant Andreu ha tancat avui la seva primera participació en una fase final europea amb una derrota per 11-15 contra el Kinef Kirixi rus, l’amfitrió, en el partit per al tercer i el quart llocs de la final a quatre de la copa LEN. L’equip català ha vist pràcticament hipotecat ràpidament el partit després d’una sortida fulgurant de les amfitriones, que al final del primer quart ja tenien el duel molt ben encarrilat(0-5) i que a la mitja part dominaven per un significatiu 2-9. Les catalanes no han pogut aturar l’allau de joc de boia i de contraatac de les locals i s’han ennuegat en atac. En definitiva, el Sant Andreu ha pagat en el primer temps el plats trencats de l’enrabiat Kirixi, que aspirava a jugar avui la final. La dinàmica, però, ha variat sensiblement a partir de llavors. En el tercer quart, l’equip de Javi Aznar ha millorat en atac, ha ajustat el seu sistema defensiu i ha aconseguit empatar el parcial (4-4). En el darrer quart, a més, el conjunt català ha completat una gran reacció imposant-se per 5-2. El Sant Andreu, paradigma de l’orgull i l’esforç, s’ha acostat a nomes tres gols (11-14). La màxima golejadora del Sant Andreu ha estat l’holandesa Maartje Keuning (5).

En la final, l’Ekippe Orizzonte italià, el botxí de les catalanes en la semifinal, ha derrotat (10-9) l’UVSE Budapest.