Waterpolo

El Barceloneta s’assegura un lloc en la final a vuit de la lliga de campions

Waterpolo. Els mariners han guanyat el Dinamo de Moscou per 13-9

L’Atlètic Barceloneta no ha desaprofitat la primera oportunitat per assegurar-se una plaça en la final a vuit de la lliga de Campions. La victòria per 13-9 en la seva piscina contra el Dinamo de Moscou farà que acabi entre els quatre primers del seu grup, quan encara queden dues jornades pel final d’aquesta primera fase.

El partit contra els russos ha estat marcat per les ratxes dels dos equips. El Barceloneta ha fet un gran primer quart i s’ha avançat amb un 4-1. Després però, ha estat més de deu minuts sense marcar i els russos s’han situat amb el 4-6, amb un parcial de 0-5. En els darrers 30 segons abans del descans el Barceloneta ha fet dos gols i s’ha arribat a la mitja part amb l’empat, 6-6.

El tercer quart ha tornat a ser mariner i els locals han mantingut l’encert de cara a la porteria contraria. Han completat un parcial de 5-0 i han arribat al final del tercer període amb una clara avantatge d’11-7. La victòria i la classificació per la final a vuit semblava assegurada i el parcial de 2-2 del darrer quant per situar el 13-9 final en el marcador l’ha confirmat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)