Feina feta

Waterpolo. L’Atlètic Barcelona venç un rival directe, el Dinamo de Moscou, i s’assegura una plaça en la final a vuit de la lliga de campions

BARCELONETA 13 DINAMO 9

ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo, Famera (2), Granados (1), Munarriz (3), Vrlic (1), Pau Linares, Prieto (1), Francisco Fernández (2), Tahull, Perrone (2), Mallarach (1), Biel i Miguel Linares.DINAMO MOSCOU:Statsenko, Subotic (4), Koptsev, Stxkov, Latypov, Pijetlovic, Bytxkov (1), Nagaev (1), Raden, Kholod (2), Lisunov (1), Shepelev i Ivanov.PARCIALS:4-2, 2-4, 5-1 i 2-2.

L’Atlètic Barceloneta es va assegurar la classificació per a la final a vuit de la lliga de campions després de guanyar per 13-9 el Dinamo de Moscou, un rival directe. El partit va estar marcat per les ratxes de gols dels dos equips. Els mariners es van avançar amb un 4-1 i després van estar deu minuts sense marcar. Els russos es van situar amb un 4-6 i es va arribar al descans amb un empat (6-6). En el tercer quart el Barceloneta va tornar a estar encertat de cara al gol i es va avançar fins a l’11-7, un clar avantatge que va saber mantenir els darrers vuit minuts.