Rugbi

El Barça es classifica pel ‘play-off’ i la Santboiana es queda fora

Rugbi. En l’última jornada de la fase regular els blaugrana han perdut contra La Vila (11-17) i els degans han guanyat l’Independiente (21-34). Els dos equips catalans han quedat empatats a punts

El FC Barcelona s’ha classificat per play-off de la divisió d’honor en l’última jornada de la fase regular mentre que la UE Santboiana ha quedat fora. Els dos equips catalans han quedat empatats a 57 punts i aquesta igualtat ha afavorit als blaugrana pels seus enfrontaments directes. El Barça s’ha assegurat la sisena i última posició d’accés a la primera eliminatòria del play-off, mentre que els degans han acabat en la setena posició. El tercer equip implicat en aquesta lluita, el Burgos, ha ocupat el cinquè lloc.

El Barça ha perdut a casa contra La Vila per un curt resultat d’11-17 i ha sumat un punt de bonificació defensiva que al final ha estat suficient. La Santboiana ha guanyat al camp de l’Independiente per 21-34 i ha sumat cinc punts –quatre per la Victòria i un de bonificació d’atac per fer quatre o més assajos–, i això ha fet que tots dos empatessin a 57 punts. El tercer equip implicat en aquesta lluita, el Burgos ha guanyat per 32-29 el Cisneros i també ha sumat cinc punts, un de bonificació d’atac, i s’ha assegurat la cinquena posició amb 59 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)