Natació

La federació espanyola dona tot el poder esportiu a Vergnoux, entrenador de Belmonte

Natació. Destitueix Albert Tubella i fa una llista pel mundial que va contra els criteris que havia establert l’anterior director tècnic i que permet repescar Jessica Vall i África Zamorano

La federació espanyola de natació ha destituït el director tècnic, Albert Tubella, i ha donat tot el poder esportiu a Fred Vergnoux, l’entrenador de Mireia Belmonte, que coordinarà la selecció espanyola en totes les competicions internacionals fins a finals de temporada. La decisió l’ha pres el propi president de la federació, Fernando Carpena, que no estaria d’acord amb els criteris –considerats excessivament exigents– que havia establert Tubella per a la classificació per al mundial de Gwangju (Corea) d’aquest 2019.

De fet, segons aquests criteris, només Mireia Belmonte (dues proves), Jiménez Pérez i Marina Garcia s’haurien classificat per al mundial. En la mateixa nota que la federació comunica l’adéu de Tubella també s’anuncia els altres entrenadors classificats per al mundial, entre els quals hi ha Jessica Vall i África Zamorano. A més, s’fegeix una competició addicional, el Gran Premi Ciutat de Barcelona (15-16 de juny) perquè altres nedadors facin la mínima A de la FINA i siguin inclosos en la llista del mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)