Ciclisme

Roura i Colomé obren el ball

Ciclisme. Els corredors de l’Esteve són els primers vencedors de la Barcelona MTB Challenge, que es va disputar a les Guilleries en dues etapes de 50 i 67 quilòmetres amb 300 participants

Sílvia Roura i Oriol Colomé (Esteve Team) van estrenar el palmarès de la Barcelona MTB Challenge, la primera edició de la qual es va disputar el cap de setmana amb 300 participants a Sant Julià de Vilatorta i un total de 117 quilòmetres per les Guilleries en dues etapes.

Colomé va superar Adrià Noguera (Ferbikesprats.com) en el desenllaç de la primera etapa –50 amb 1.500 metres de desnivell positiu acumulat– i liderada a l’inici pels dos darrers aspirants més Sergi Oller (CronoTime SC), tercer a la general i Francesc Freixer (Esteve Team), tercer dissabte.

Sílvia Roura i Ada Xinxó, que corria per equips mixtos –va guanyar-la amb Santi Val–, van ser les més ràpides el primer dia. El segon, Roura lligava el triomf seguida d’Ània Fontanet (Megamo Team) i Mònica Pèlach (BiciOci). Ever Alejandro Gomez (Olympia Factory) i Nuri Garcia (Club Ciclista Bellver) van ser els vencedors de la categoria Sunday, que consistia a córrer només la segona etapa (67 km i 2.300 m D+).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)