Futbol sala

El seleccionador admet que Catalunya està a “anys llum” de les potències sud-americanes

Futsal. Jordi Rexach remarca el compromís dels seus jugadors en el mundial (6è lloc) i considera que ha d’augmentar la competitivitat de la lliga

El seleccionador català de futsal, Jordi Rexach, admet que Catalunya encara està a “anys llum” de les potències sud-americanes d’aquest esport, com es va poder veure en el darrer campionat del món jugat a l’Argentina on l’equip, malgrat tot, va fer amb un sisè lloc la seva millor classificació de la història. La selecció, de fet, encara hauria pogut jugar les semifinals amb més fortuna en el duel de quarts contra Sud-àfrica. “Físicament eren enormement superiors, però tàcticament i tècnicament no. No eren inaccessibles i a la primera part vam tenir el partit controlat, però en l’intercanvi de cops en al segona vam sortir-hi perdent.”

Rexach remarca el compromís eficient i professional dels jugadors. “Van mostrar un comportament, una actitud i una disciplina de 10”. Per augmentar la competitivitat d’una de les poques seleccions reconegudes internacionalment, el tècnic considera que cal augmentar el nivell competitiu de la lliga i també els dies d’entrenaments dels equips, que ara sol ser de només dos dies.

En l’aspecte individual cal remarcar el rol de Sergi Saavadera, tercer màxim golejador del mundial (8 gols) rere l’argentí Diego Koltes (Argentina) i John Jairo Pinilla (10).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)