Waterpolo

L’objectiu és el títol

Waterpolo. L’Astralpool Sabadell s’enfronta demà al Pàdua en la semifinal de l’Eurolliga femenina que disputa davant la seva afició

L’Astralpool Sabadell inicia demà la seva lluita per conquerir per cinquena vegada el títol de l’Eurolliga femenina. El conjunt vallesà és l’amfitrió de la final a quatre de la màxima competició europea de clubs.

La temporada passada les sabadellenques van perdre el títol en els penals contra el Kirixi a Rússia i en aquesta ocasió tenen ganes de guanyar la seva cinquena corona en vuit participacions en una final a quatre. El primer obstacle que haurà de superar el CN Sabadell és el Plebiscito Pàdua, un equip que ha arribat per primera vegada a la final four de l’Eurolliga. El conjunt italià té en el seu palmarès dues segones posicions de la copa LEN en quatre participacions en la final a quatre de la segona competició europea. L’altra semifinal la disputaran dos equips grecs, el Vouliagmeni, que te dos títols en el seu palmarès, i l’Olympiacòs, que va ser campió l’any 2015 després de derrotar en la final les sabadellenques.

El CN Sabadell organitza per quarta vegada la final a quatre de la màxima competició europea. Les anteriors van ser els anys 2011, 2014 i 2016, i en les tres va aixecar el trofeu de campió a la piscina de Can Llong. Completa els seus quatre títols el de l’any 2013 a Eger, Hongria.

Lloc i dates
Piscina Can Llong de Sabadell
19 i 20 d’abril
Els participants
NC Vouliagmeni (Grècia) Olympiacòs Pireu (Grècia) Plebiscito Pàdua (Itàlia) Astralpool CN Sabadell
Semifinal
(demà)
Vouliagmeni - Olympiacòs 11.30 h
Pàdua - Sabadell 13.15 h (E 3)
Tercer i quart lloc
(dissabte)
Els dos perdedors 11.30 h
Final
(dissabte)
Els dos guanyadors 13.15 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)