Ciclisme

Mathieu van der Poel guanya la Fletxa Brabançona

Ciclisme. El jove campió del món de ciclocròs es torna a reivindicar també com un dels millors especialistes en clàssiques superant Alaphilippe, vencedor de la Milà-San Remo

El jove talent holandès Mathieu van der Poel (24 anys, Corendon-Circus) ha aconseguit una espectacular victòria en la clàssica belga de la Fletxa Brabançona (196,2 km). Van der Poel ha superat en l’arribada el número 1 del rànquing mundial, Julian Alaphilippe (Deceuninck-Quick Step), vencedor de la Milà-San Remo.

El pare del ciclista, Adri, ja havia aconseguit la victòria en aquesta prova fa 34 anys. Van der Poel és l’actual campió del món de ciclocròs i subcampió de la copa del món de BTT. És la primera temporada que disputa seriosament les clàssiques de primavera amb resultats espectaculars. Va imposar-se en el GP de Denain i la duríssima A Través de Flandes i va ser quart en la seva estrena a la volta a Flandes. El seu proper objectiu, guanyar diumenge l’Amstel Gold Race al seu país.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)