Hoquei sobre herba

Objectius per passos, experiències a dojo

Hoquei sobre herba. El Polo i l’Egara s’estrenen avui en el KO16 de la màxima competició continental, un torneig pràcticament inabastable on no són favorits però que els dos conjunts volen gaudir al màxim

L’hoquei sobre herba ha donat moltes voltes en els darrers anys i el nivell espanyol, pel que sigui, ha perdut pistonada respecte a les grans lligues europees. “Ningú és millor, però la competitivitat i el ritme són sempre més alts que els nostres. Per a ells és el que es troben cada dia. Si ens adaptem ràpid, tindrem possibilitats de superar fases”, comenta David Alegre, el capità d’un Polo que avui comença el camí (15 h) en l’EHL contra el Royal Leopold belga. Els barcelonins fa anys que tenen entre cella i cella l’objectiu d’estar entre els quatre primers, però mai ho han pogut aconseguir en el cicle victoriós de Carlos Garcia Cuenca a la banqueta, tot i els esforços. En aquest darrer any del tècnic a la banqueta, el discurs ha canviat: “Fa un parell d’anys vam arribar cansats a la lliga i no la vam guanyar. El nostre gran objectiu són les competicions de casa. No ho hipotecarem per l’EHL”, reconeix Alegre.

Abans que el Polo, debutarà l’Egara, l’altre representant català. Els egarencs mesuren forces (12.45 h) amb el Saint Germain francès. “Estem amb confiança i l’esperit de l’equip no ens permetrà relaxar-nos”, comenta el debutant Pere Divorra, un dels referents ofensius ratllats. Si fessin els deures, els egarencs i els barcelonins es veurien les cares dissabte als quarts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)