Hoquei sobre herba

L’Egara es classifica pel KO8 als ‘shoot-out’

Hoquei sobre herba. Quatre aturades de Quico Cortès en la tanda de penals donen el bitllet pels quarts de final de l’Euro Hockey League als egarencs

L’Egara serà al KO8 de l’EHL dissabte vinent. Els rallats han necessitat la tanda de shoot-out per tombar el Saint Germain francès, un rival de menys entitat. “Hem fet una bona primera part i hem tingut opcions però hem de millorar molt. Ens ha faltat ritme en la segona meitat”, ha explicat l’egarenc Xavi Gispert, home del partit segons l’organització de la màxima competició continental. Gispert no acabava d’estar satisfet igual que l’heroi del duel, Quico Cortès, que ha esbroncat els seus homes després de classificar-los per a la propera fase amb quatre aturades en la tanda de penals. De fet, Cortès ha aturat quatre dels cinc llançaments francesos i les dianes de Gerard Clapés i Vicenç Ruiz han valgut.

Abans, l’Egara havia sortit millor que els francesos al terreny de joc i ha obert la llauna en l’equador del primer període. David Aura ha aprofitat un rebuig dins l’àrea del porter francès després d’un xut de Pol Gisbert i ha posat el seu equip per davant. Els ratllats han tingut més presència ofensiva i han tingut opcions d’eixamplar distàncies però no han sabut materialitzar-les. En la represa, els francesos han posat una marxa més i han fet l’empat mitjançant una obra mestra de Blaise Rogeau. El francès ha etzibat una canonada a l’escaire de la porteria egarenca, impossible (fins i tot) per l’extraterrestre Quico Cortès. El duel ha arribat amb empat al final del temps reglamentari i aleshores, Cortès, com acostuma a fer habitualment, ha decidit amb quatre aturades. L’Egara serà al KO8 de l’EHL.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)