L’Astralpool Sabadell passa a la final de l’Eurolliga

Waterpolo. S’imposa sense problemes per 5-8 el Plebliscito Pàdua italià i buscarà el seu cinquè títol contra l’Olympiacòs Grec

L’Astralpool Sabadell s’ha classificat per la final de l’Eurolliga femenina i demà al migdia (13:15 h Esport 3) lluitarà per guanyar el seu cinquè títol contra l’Olympiacòs grec. El conjunt vallesà ha derrotat en la segona semifinal al Plebiscito Pàdua italià per 5-8 (1-1, 2-4, 1-3 i 1-0). Serà la repetició de la final de l’any 2015 que va guanyar el conjunt grec a les sabadellenques per un mínim 10-9.

El conjunt italià ha situat una forta defensa dins la piscina i el Sabadell s’ha vist obligat a treure profit del seu contraatac per poder marcar els primers gols. S’ha arribat al final del primer quart amb un 1-1 en el marcador però amb dos gols seguits de contraatac en l’inici del segon període ha començat a obrir el partit. Maggi Steffens –tres gols en el partit–, s’ha mostrat molt encertada i s’ha arribat al descans amb un 3-5.

En l’inici de la segona meitat el Sabadell ha tornat a fer dos gols seguits i ha arribat a la seva màxima avantatge (3-7). El pas a la final ha quedat encarrilat però en aquest tercer període i en el darrer el conjunt vallesà no ha acabat de sentenciar el partit i ha desaprofitat algunes ocasions clares en atac. S’ha acabat imposant per 5-8

L’Olympiacòs s’ha convertir en el primer finalista al derrotar en la primera semifinal al Vouliagmeni per un ajustat 7-8. El duel entre els conjunts grecs ha sigut molt disputat al llarg de tot el partit i s’ha arribat al descans amb un 4-4. Un parcial de 0-3 de l’Olympiacòs en el tercer quart l’ha situat amb un 5-7 al seu favor que ha sabut mantenir fins al final.