Tennis

Djokovic és eliminat en els quarts de Montecarlo i Nadal arriba a semifinals

Tennis. El número u mundial ha caigut derrotat per 6-3, 4-6 i 6-2 contra el rus Medvedev, mentre que el manacorí ha superat a l’argentí Pella per 7-6 (1) i 6-3

Novak Djokovic ha sigut eliminat en els quarts de final del Masters 1000 de Montecarlo al ser derrotat en tres sets i dues hores i vint minuts pel rus Daniil Medvedev. El número u mundial ha perdut per 6-3, 4-6 i 6-2 en un partit on no ha estat encertat en el seu servei i s’ha mostrat amb dubtes a l’hora d’atacar al seu rival. Després de perdre el primer set al cedir dues vegades el seu servei, el jugador serbi ha reaccionat en el segon, però en el tercer el jove rus de 23 anys ha tornat a imposar-se i s’ha classificat per primer cop en la seva carrera per una semifinal d’un Masters 1000.

Rafael Nadal continua amb el seu idil·li amb la terra batuda de Montecarlo i ja està en la semifinal. El manacorí, segon favorit, ha derrotat a l’argentí Guido Pella per 7-6 (1) i 6-3. Rafael Nadal ha tingut problemes en el primer set, en el que ha perdut quatre vegades el seu servei i s’ha imposat en el tie-break. El segon ha sigut molt més fàcil i s’ha imposat clarament.