Tennis

Nadal perd la semifinal de Montecarlo abans de començar a Barcelona

Tennis. El manacorí torna a ser el favorit del Barcelona Open Banc Sabadell que s’inicia dilluns. El seu quadre de rivals per buscar el dotzè títol serà dels més complicats dels últims anys

L’etern campió del Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Compte de Godó, Rafael Nadal, arribarà a la capital catalana després d’haver sigut eliminat en la semifinal del Masters 1.000 de Montecarlo. El manacorí també buscava el seu dotzè títol, com en el torneig que es disputa en el RCT Barcelona, però l’italià Fabio Fognini el va derrotar per 6-4 i 6-2 en només una hora i trenta sis minuts, i el va deixar sense poder disputar la final.

El quadre del torneig de Barcelona que li ha tocat a Rafael Nadal, segon del rànquing mundial i primer favorit, és dels més complicats dels darrers anys. El seu primer rival sortirà del partit entre el romanès Marius Copil i l’argentí Leo Meyer, mentre que en els vuitens de final es podria trobar a David Ferrer que jugarà per darrer cop el torneig que es disputa en el RCT Barcelona. El de xàbia, quatre cops finalista a Barcelona, es retira als seus 37 anys i se li farà un merescut homenatge.

En la part de dalt del quadre Rafael Nadal es podria trobar també amb el grec Stefanos Tsitsipas, cinquè favorit, vuitè del món i finalista l’any passat, en els quarts de final mentre que en la semifinal podria haver un duel amb l’austríac Dominic Thiem –cinquè del món i tercer favorit–, que va ser finalista en l’edició del 2017.

El segon cap de sèrie del Barcelona Open Banc Sabadell és el jove alemany Alexander Zverev –tercer del rànquing mundial–, i que va confirmar la seva presencia a darrera hora, després de ser eliminat prematurament a Montecarlo. Zverev es podria trobar en la semifinal amb el quart cap de sèrie el japonès Kei Nishikori o amb l’italià Fabio Forgnini, botxi de Nadal a Montecarlo i que és el vuitè favorit a Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)