Handbol

El Banyoles ja té la seva fase d’ascens

Handbol. Serà un dels sis amfitrions del 10 al 12 de maig i jugarà contra Corazonistas, Navarrete i Agustinos licante

L’Handbol Banyoles ha aconseguit ser un dels sis clubs organitzadors de les fases d’ascens a la 1a estatal. Els jugadors del conjunt que entrena Gerard Espígul, que van acabar segons en la lliga catalana, van emprendre una campanya de micromecenatge per aspirar a ser una de les seus.

El Banyoles jugarà del 10 al 12 de maig amb Corazonistas, Navarrete i Agustinos i, el primer d’aquest grup i de la resta, aconseguiran pujar a la categoria estatal. Els tres millors segons dels sis grups també aconseguiran una de les places.

“No en tenim l’obligació perquè en sis cops el Banyoles no ha pujat mai i és el nostre primer any. No renunciem a res i els nois tenen una il·lusió increïble” va dir aquesta setmana el tècnic del conjunt banyolí, que compleix el seu cinquè curs a la banqueta de l’equip després de deixar l’handbol –jugava a l’Asobal amb l’Osca– i que precisament el banyoles baixés de la categoria a la qual aspira a pujar –havia comprat la plaça–. “Els dos primers anys vam patir per mantenir-nos i, amb petits canvis i el 80% dels jugadors de Banyoles estan en una edat molt bona. I amb aquests anys treballant hem pogut anar millorant any rere any i, aquest, ens hem classificat per fases” posava en valor l’entrenador a aquest diari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)