Esquí

Maurizio Marcacci, nou tènic de l’equip català

Esquí alpí. La FCEH aposta per l’entrenador italià amb l’objectiu d’assolir un salt qualitatiu

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) ha anunciat, en un comunicat al seu lloc web el fitxatge del tècnic italià Maurizio Marcacci com a nou entrenador de l’equip de tecnificació català d’esquí alpí a partir de la temporada que ve. Marcacci va dirigir durant una dècada l’equip espanyol femení, encapçalat per Carolina Ruiz i María José Rienda, amb les quals va aconseguir podis en la copa del món. La seva incorporació a l’equip català pretén que sigui un impuls per assolir un salt qualitatiu. “La FCEH està molt il·lusionada amb la incorporació de Maurizio. Les darreres setmanes hem estat treballant-hi i ja podem dir que dirigirà l’equip de tecnificació d’esquí alpí al costat d’Ainhoa Ibarra”, explica Òscar Cruz, president del FCEH. “És un gran satisfacció que un tècnic amb la seva experiència hagi cregut i apostat pel nostre projecte. Estem convençut que representarà un pas endavant en la formació cap a l’alt nivell dels nostres esportistes”, hi afegeix.

El nou tècnic de l’equip català també mostra la seva satisfacció per la tasca encomanada: “Estic molt content d’incorporar-me a la federació catalana perquè crec que puc aportar el màxim de la meva experiència. Només puc que agrair a Oscar Cruz, Joan Puig, Mònica Bosch i Ainhoa Ibarra per haver-me permès tornar a Catalunya. Tinc moltes ganes de començar aquesta nova etapa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)