Rugbi

El Barça ensopega un altre cop en la mateixa pedra

Rugbi. L’equip català perd també en el seu debut en uns quarts de final de la lliga contra l’Alcobendas, l’equip que el va batre en l’ajustada final de copa

alcobendas 34 barça 20

SANITAS ALCOBENDAS:Villegas, Marrón, Cabreras, Mihai, Guillaume, Newton, Ramiro, Munilla, Jantjies, Paz, Semple, Cheer, Lolohea i Linklater.BARÇA LASSA:Cuello, García Veiga, Molinari, Mirabet, Zas, Magre, Borghi, Hogg, Hardoy, Güemes, Granell, Ávalos, Ubaldo, Alegria i Kovalenko.MARCADOR:3-0, 3-5, 3-7, 6-7, 6-10,11-10, 13-10; 18-10, 20-10, 20-13, 25-13, 27-13, 29-13, 34-13, 34-18 i 34-20.ÀRBITRE:David Joaquín Castro.

El Barça va perdre, ahir al migdia, a las Terrazas, el camp del Sanitas Alcobendas, per 34-20 el partit de quarts de final de la lliga i, malgrat la derrota, tanca una temporada brillant. El conjunt blaugrana s’ha acomiadat precisament davant del conjunt que el va vèncer tot just vuit dies abans en una final de copa èpica i de final amarg. Els madrilenys, el VRAC de Valladolid, el Silver Storm El Salvador de Valladolid i l’Ordizia basc jugaran les semifinals pel títol. En l’altre partit de quarts, l’Ordizia va eliminar el Colina (38-31) i s’enfrontarà a El Salvador. El Barça va aguantar prou bé en un primer temps igualat (13-10), però no va poder apaivagar el potencial atacant del rival en el segon període. La temporada del conjunt de Sergi Guerrero ha estat molt bona. Acostumat a haver de patir, el sisè lloc en la lliga regular li ha permès jugar per primera vegada el play-off pel títol, un premi per a un grup que també va arribar amb molt de mèrit a la final de la copa i va estar de pega. Els assajos dels blaugrana els van signar Bruno Granell i Imanol Ubaldo. Bautista Güemes va anotar dos cops de càstig i dues transformacions. Els madrilenys, amb més fluïdesa, van anotar tres assajos i un assaig de càstig que els van catapultar.

MÈRIT

Sisè en la lliga regular i finalista de copa, l’equip de Guerrero ha fet un gran curs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)