Voleibol

El CVB Barça i el SPiSP, subcampions estatals juvenils

Voleibol.

El CVB Barça femení va cedir per 3-1 (22-25,25-15, 25-16 i 25-20) en la final del campionat d’Espanya juvenil jugada a la ciutat Esportiva de Castelló contra l’Alcobendas. En la semifinal, l’equip blaugrana havia derrotat l’IBSA CV CCO 7 Palmas, el campió del 2018. El club català ha arribat a tres finals en els cinc últims anys, una dada que constata la bona feina dels tècnics blaugrana. El balanç d’aquest període màgic és de dos ors, una plata i un bronze. El DSV Sant Cugat, per la seva banda, va finalitzar en una brillant cinquena posició.

El cap de setmana ha estat prou prolífic per al voleibol català. En la categoria masculina, el Sant Pere i Sant Pau de Tarragona va obtenir diumenge el subcampionat estatal juvenil a Sòria. L’equip tarragoní que prepara Vlado Stevovksi va perdre la final per 3-0 contra el Xàtiva després d’haver eliminat en la semifinal al Manacor. El SPiSP acumula tres títols estatals des que es va estrenar en el seu propi pavelló el 1997 amb una generació irrepetible dirigida pel tècnic José Ángel González en què hi eren jugadors que més tard van ser internacionals com Jordi Gens, Gustavo Saucedo i Àlex Vadnov. L’altre equip català, el Barça, va acabar en la tretzena posició de 24 equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)