Esports de muntanya

Pere Aurell defensa corona a la Transvulcania

Curses de muntanya. La nòmina de favorits també inclou Jordi Gamito. En dones hi serà la campiona mundial Ragna Debats

Pere Aurell defensa demà (6 h) la corona de la Transvulcania, tercera cita de les Skyrunner World Series. La prova, cita ineludible del calendari internacional de curses de muntanya, té una longitud de 74,33 km i un desnivell positiu acumulat de 4.350 m. Recorre íntegrament el sender de Gran Recorregut GR 131 des de Faro de Fuencaliente, punt d’inici de la cursa, fins a Tazacorte, on enllaça amb el GR 130 fins a l’arribada a Los Llanos de Aridane.

La nòmina de rivals del corredor de Terrassa serà extensa. Hi seran els tres corredors que el van precedir en la classificació de l’any passat –per aquest ordre, Dmitri Mityaev, Thibaut Garrivier i Marco de Gasperi–, així com Rui Ueda, vencedor de la Mt. Awa Skyrace, que va obrir el circuit al Japó, i el corredor de Platja d’Aro Jordi Gamito, tercer classificat de la Ultra Trail del Mont Blanc 2018. No hi serà, en canvi, el banyolí Oriol Cardona, que lidera el circuit després de dos segons llocs.

La categoria femenina no comptarà amb Ida Nilsson, vencedora de les tres últimes edicions. Entre les principals favorites hi haurà l’actual campiona mundial, l’holandesa Ragna Debats, que resideix a Catalunya i és la parella de Pere Aurell. Kelly Wolf i Ekaterina Mityaeva, tercera i cinquena l’any passat, no l’hi posaran fàcil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)