Ciclisme

Dumoulin surt però baixa de la bici en la neutralització inicial

Ciclisme. L’holandès s’ha volgut provar en la cinquena etapa del Giro però els dolors en el genoll i la pluja intensa el fan abandonar

Tom Dumoulin, un dels favorits a la victòria final del Giro, ha decidit abandonar en la neutralització després de la sortida de la cinquena etapa i abans de la sortida real del quilòmetres zero. Els dolors en el genoll esquerra i la intensa pluja que acompanya als ciclistes en l’inici dels 140 km que han de fer entre Frascati i Terracina han decidit al corredor del Sunweb a plegar.

L’holandès va caure a sis quilòmetres de la meta de la quart etapa i va arribar a meta sagnant pel genoll esquerra. Va anar a l’hospital però no se li va apreciar cap fractura. Els metges l’han autoritzat a competir i ell ha decidit provar-se en l’inici de la cinquena etapa però després en seguida ha vist que no podia continuar en la cursa i ha decidit abandonar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)