Waterpolo

El Barceloneta segella la segona plaça a Eger

Waterpolo. L’equip mariner s’ha imposat amb molta claredat al conjunt hongarès (10-16) en l’últim partit de la fase de grups de la lliga de campions

L’Atlètc Barcelona ha tancat la fase de grups de la lliga de campions amb una clara victòria a Eger (10-16), que li permet conservar la segona plaça independentment del resultat del Brescia.

El conjunt mariner s’ha mostrar superior en totes les facetes del joc i ha aprofitat les facilitats defensives del rival per marcar diferències des del primer quart (2-6). En el segon ha baixat el seu nivell d’efectivitat, però tampoc li ha fet falta perquè el conjunt hongarès ha estat incapaç de superar la porteria ben defensada per Dani López Pinedo. Amb el partit resolt (2-9), les forces s’han anivellat –els últims parcials han estat 3-3 i 5-4–, tot i que el conjunt de Chus Martín no ha patit en cap moment per la victòria. El navarrès Alberto Munárriz ha tornat a evidenciar el seu moment dolç de forma i ha contribuït al triomf amb sis dianes. En aquest sentit, també han destacat els 4 gols del boia Josip Vrlic.

El conjunt mariner haurà d’esperar el desenllaç del partit entre l’Olympiacòs i l’Sport Management de Verona (20 h) per saber quin dels dos equips serà el seu rival en l’eliminatòria de quarts de la final a vuit de Hannover, que es disputa entre el 6 i el 8 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)