Esports de muntanya

L’UTMB desembarca a l’Aran

Curses de muntanya. S’hi farà una de les proves d’un nou circuit d’ultraresistència, que s’inaugurarà el 2020

La Ultra Trail del Mont Blanc (UTMB), l’esdeveniment més important del món en l’àmbit de les curses de muntanya, inaugurarà un circuit de curses d’ultraresistència a partir del 2020 que incorporarà una prova a Catalunya. Serà la Val d’Aran by UTMB, prova que es presentarà l’agost que ve i que es disputarà el juliol del 2020. El desembarcament de l’UTMB a la Val d’Aran ha estat possible gràcies a l’acord entre UTMB i InAran Sports, amb la col·laboració del Conselh Generau d’Aran. Els detalls del recorregut que tindrà la prova s’anunciaran en la presentació del proper agost, que coincidirà amb la setmana de l’UTMB.

“La Val d’Aran oferirà la seva reconeguda hospitalitat per rebre els corredors i les seves famílies. Aquesta serà una oportunitat única per mostrar el nostre territori, un territori que pot semblar petit en extensió però que representa les majors muntanyes. L’esdeveniment serà un descobriment per a moltes persones i per a la Val d’Aran suposarà una nova ocasió i un pas important per enriquir la seva oferta d’estiu”, va explicar Carlos Barrera, síndic d’Aran. “Estem encantats de portar a la Val d’Aran un esdeveniment tan prestigiós i conegut i estem desitjant donar la benvinguda a corredors espanyols, francesos i internacionals a les nostres impressionants muntanyes”, hi afegeix Xavier Pocino, CEO d’InAran Sports. Michel Poletti, codirector de l’UTMB, assegura que la Val d’Aran serà una gran escenari: “Aquest esdeveniment al cor del Pirineu ens permet enriquir encara més l’oferta de l’UTMB en termes de diversificació de terreny, presentant un nou i impressionant recorregut, diferent a l’alpí, amb una forta caracterització.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)